Zit met Pit!

Zit met Pit! richt zich op kinderen in de basisschoolleeftijd en leert ze een goede houding te hebben tijdens het zitten en het spelen en werken op de computer. Iets wat in de huidige maatschappij een steeds grotere rol gaat spelen in de wereld van een kind. Helaas wordt hierdoor ook het ontwikkelen van (overbelastings-)klachten bij deze jonge kinderen een steeds groter probleem.

Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan de anatomie van de wervelkolom, de functie van spieren, het belang van bewegen en sporten en het nemen van pauzes tijdens belasting.  Hierdoor worden klachten in de toekomst voorkomen.

Pietje Pit is een vrolijke cartoon in de leeftijd van de kinderen die de kinderen meeneemt door de lessen. Bij de lessen hoort een oefenboekje en informatie voor de ouders.
Binnen Therapeutisch Centrum Balans geeft Nanda Felderhof  Zit met Pit! zowel individueel in de praktijk als klassikaal op scholen.

Neem voor meer informatie  contact op met Nanda; 040-2833752 of nanda@zitmetpit.nl of kijk op de website van Zit met Pit!