Zwanger in Beweging

Elke donderdagavond 19.30u

Wil jij ook tijdens je zwangerschap lekker in beweging blijven, maar weet je niet goed wat verantwoord is? Met 'Zwanger in Beweging' kom jij fit je zwangerschap door en bevorder je het herstel na je bevalling.

 

Tijdens de groepslessen houden we je conditie op peil en onderhouden we bekkenbodem- en buikspieren. Daarnaast staat de aandacht voor veranderingen in je lichaam centraal, als oefentherapeut Cesar vind ik het belangrijk jou te leren je lichaam zo optimaal mogelijk in te zetten. Zo voorkom je klachten gedurende je zwangerschap en na je bevalling.

 

Voor wie

Alle zwangere vrouwen die graag met elkaar in beweging willen komen of blijven. Deelnemen kan vanaf 12 weken zwangerschap tot 40 weken -mits het goed voelt. 

 

Heb je lichamelijke klachten, zoals rug- of bekkenpijn? Deelname is niet uitgesloten, benoem dit bij aanmelding en we beoordelen of deelname mogelijk is. Het is ook mogelijk individuele behandeling gericht op klachtvermindering te plannen.

 

Wat gaan we doen

Een uurtje actief bezig zijn met verantwoorde sportoefeningen. Iedere donderdagavond om 19.30u in de praktijkruimte of bij lekker weer in de aangrenzende tuin. Vanuit mijn achtergrond als oefentherapeut leer ik je over de fysieke veranderingen gedurende de zwangerschap; hoe je jouw lichaam en bekkengebied juist kan blijven belasten tijdens dagelijkse activiteiten. Ook komen ademhaling en ontspanningsoefeningen aan bod.

 

Tarief

De kosten van een reeks van 10 lessen zijn €125,-

In veel gevallen worden de groepslessen vergoed door je aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor de polisvoorwaarden van je zorgverzekeraar.

 

Wil je een keertje komen kijken? Je bent altijd welkom voor een proefles!

Klik hier voor contact.

 

Hopelijk tot snel!

Anke Schoones