Vakantietijden

27-06-2019 - Nanda Felderhof

 

 

De vakantie staat voor de deur. Ook voor ons!

In de vakantie periode kan het zijn  dat we slechter bereikbaar zijn. Spreek in dit geval altijd een boodschap in op het antwoordapparaat en we bellen je zo snel mogelijk terug. Je kunt ons ook altijd bereiken via de contactpagina op deze website.

Vakantie Wim

Wim is afwezig vanaf zaterdag 20 juli tot maandag 29 juli. In deze periode is hij niet bereikbaar. Je kunt een boodschap achterlaten op zijn voicemail dan belt hij je zo snel mogelijk terug.

Vakantie Corien

Corien is van 20 juli tot en met 11 augustus op vakantie. Mocht je in deze periode dringende vragen hebben of een ander probleem dan kun je gewoon naar de praktijk bellen of mailen. Marjolein is aanwezig en kan je indien nodig van advies voorzien of zelfs een afspraak maken. 

Vakantie Marjolein

Marjolein gaat in de zomerperiode niet op vakantie. Zij zal dan ook het aanspreekpunt zijn voor de patiënten van Corien. 

In verband met de minder drukke periode kan het zijn dat Marjolein minder in de praktijk aanwezig is dan je van haar gewend bent. Spreek daarom altijd de voicemail in en Marjolein neemt zo snel mogelijk contact op. Mailen kan natuurlijk ook altijd naar: info@centrumbalans.nl.

 

 

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Velden met een * zijn verplicht!