15 Jaar en nog niet klaar

25-08-2016 - Nanda Felderhof

 

 

Volgende week is het zover, op 1 september 2016 ben ik 15 jaar werkzaam als oefentherapeut in mijn praktijk in Nuenen.

Wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel. Ik weet nog goed mijn eerste werkdag, toen was de praktijk nog in de Parkstraat gevestigd. Daar zat ik dan, wachtend bij de telefoon totdat er iemand belde om een afspraak te maken. Gelukkig gebeurde dat.

 

 

Veranderingen

Er zijn veel dingen veranderd in die jaren. Alle dossiers waren nog op papier en geschreven. Declareren ging wel digitaal en hiervoor moest je een diskette opsturen naar de verzekeraar. Dat was eigenlijk alleen VGZ of CZ in onze regio. Of men was particulier verzekerd, die mensen kregen de rekening op de mat. De behandelingen werden vergoed uit de basisverzekering. Iedereen had recht op 9 en met verlenging op 18 behandelingen.

Hoe anders is dat nu? Alles gaat digitaal, Oefentherapie zit niet meer in de basisverzekering maar komt uit de aanvullende verzekering. Iedereen is aangesloten bij een andere maatschappij en een particuliere verzekering bestaat niet meer.

 

Ook ik

Ook ik ben veranderd. De afgelopen jaren heb ik ontdekt dat ik veel affiniteit heb met het behandelen van kinderen en tieners en mensen met neurologische klachten. Mijn bij-en nascholingen zijn dan ook onder andere daarop gericht geweest. Nog iedere dag ga ik met plezier aan het werk en nog iedere dag leer ik nieuwe dingen. Ieder mens is anders en heeft zijn eigen verhaal, ik vind dit fascinerend en uitdagend.

Ik heb mijn eigen manier van behandelen ontwikkeld waarin persoonlijke aandacht, openheid en oprechtheid centraal staan. Dit is waar ik me goed bij voel en ik merk dat dat een positieve uitwerking heeft op de resultaten van de behandelingen.  Ik ben nog lang niet uitgeleerd! Ik vind het leuk om cursussen te doen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Dit houdt me scherp en zorgt ervoor dat mijn werk me blijft uitdagen.

 

Plannen

Eind van dit jaar staat er een cursus tot slaapoefentherapeut in de planning. Ik hoop na het volgen van deze cursus mensen met slaapproblemen beter te kunnen helpen.

Daarnaast ga ik dit najaar beginnen met het geven van Zit met Pit! lessen op scholen in Nuenen. Na jarenlang betrokken te zijn geweest bij het ontwikkelen en uitdragen van Zit met Pit! is het nu tijd om er in mijn regio mee aan de slag te gaan. Wil je meer weten over Zit met Pit!? kijk dan op www.zitmetpit.nl of volg mijn Facebook pagina. Binnenkort verschijnt er een blog met meer informatie over Zit met Pit!

 

Trakteren

Wie jarig is trakteert! Daarom zal er binnenkort een Facebook actie starten om te vieren  dat mijn praktijk 15 jaar bestaat. Tijdens deze actie geef ik 15 gratis houdingschecks weg! Houdt Facebook dus goed in de gaten. Mocht je geen Facebook hebben en toch kans willen maken op een houdingscheck? stuur me dan even een mailtje via info@centrumbalans.nl  en ik zorg dat je toch kans maakt.

 

Op naar de volgende 15 jaar!

 

 

 

Reacties

Reacties van 1 tot 1:

Elly van Vlerken schreef op 25-08-2016, 12:54:
Gefeliciteerd en op naar de 25!Typ hier jouw bericht:


Naam*
E-mailadres*
Je bericht*
Velden met een * zijn verplicht!